Мъжка инвазия на клубната сцена

Мъжка инвазия на клубната сцена

Дамите, които са избрали този уикенд да се забавляват в нощвите клубове в цялата страна, ще бъдат особено щастливи, защото специално за тях на сцената ще се появят най-желаните и обичани изпълнители на музикална компания “Пайнер”. Борис Дали, Галин, Илиян, Коста Марков и Фики ще се раздават до край за доброто настроение на всички чаровни момичета.
Още тази вечер Галин, Коста Марков и Фики ще сложат начало на музикалния уикенд с горещите си хитове. Галин ще пее в центъра на София, Коста Марков в “Планета Пайнер Клуб” – Пазарджик, а Фики – в центъра на Асеновград.
Събота вечер е запазена за феновете на Илиян, които с нетърпение очакват лайв премиерата на най-новото му парче “Ой, злато”, а това ще се случи в Стамболийски. Пловдив пък ще посрещне Борис Дали на 18 юни /неделя/, за една гореща лятна музикална среща. Отново в неделя, но в София, почитателите на поп фолка могат да изберат да се забавляват с Галин или Фики. “Царя на купона” ще е гост в Plazza Dance, а изпълнителят на Is This Love – в Club 33.

КАТЕГОРИИ