“Мъжка истина” на Тони Дачева – вече в ефира на “Планета”

“Мъжка истина” на Тони Дачева – вече в ефира на “Планета”

Своята премиера в телевизионен ефир направи новият музикален проект на Тони Дачева. Песента, която носи заглавие “Мъжка истина” е достъпна за меломаните и в Planeta Official в Youtube, където вече се радва на техния интерес. Почитателите признават, че певицата отново е успяла да ги изненада приятно с красива и стойностна песен. През годините Тони Дачева остана вярна на добрия стил и прецизен музикален подбор на песните, които представя, а “Мъжка истина” продължава тази линия.
За новата песен в репертора си Тони Дачева се довери за музиката и аранжимента на Светослав Лобошки, а за текста - на Мариета Ангелова. Красивите кадри са заснети от режисьора Николай Скерлев, а за локация екипът избра красивият морски курорт – Елените и плажната му ивица.
В лентата Тони Дачева демонстрира няколко интересни и различни визии, а гримът й е дело на Борислав Соколов – Бони.
В следващите дни певицата ще зарадва публиката в клубовете и с лайв премиера на парчето.
През 2017-а Тони Дачева ще празнува 30 години на сцената. По този повод в интервю за в-к “Всичко за семейството” тя споделя:

“Доста изпитания ми поднесе животът, но без тях нямаше как да стана толкова силна, че да оцелея във времето. Благодарна съм на съдбата, че имам възможността да правя това, което най-много обичам - да пея”.

КАТЕГОРИИ