Музикална компания “Пайнер” с нов сайт

Музикална компания “Пайнер” с нов сайт

Музикална компания “Пайнер” днес представи новото си дигитално лице. Сайтът www.payner.bg направи впечатление на меломаните с новата си визия и обновено съдържание. За да отговори на съвремeнните изисквания на потребителите, той е ориентиран главно към мобилни устройства, а на някои от функционалностите в него предстои усъвършенстване. В www.payner.bg почитателите на поп-фолка ще открият пълната дискография на “Пайнер” – албуми, сингли, видеоклипове като за тяхно удобство е помислено за директна връзка към различните стрийминг платформи и порталите за видеосподеляне.

Всеки изпълнител от каталога на музикалната компания има свой профил с подробна биография, дискография и професионални отличия. Ексклузивно тук може да научите за клубните изяви на вашите любими изпълнители. Лесно и бързо може да направите резервация и да присъствате на избраното от Вас участие. 
Посетителите на сайта www.payner.bg може да открият информация за историята на музикална компания “Пайнер”, корпоративни новини за киното и комплекса “Планета Пайнер” в Димитровград, както и за комплекса “Приказките” в Харманли.

КАТЕГОРИИ