Музиката събра Соня Немска и Радко

Музиката събра Соня Немска и Радко

Всяка среща с почитателите на българската музика е вълнуваща и оставя неповторими спомени в сърцата на изпълнителите на музикална компния “Пайнер“. За всеки от артистите е истинско удовлетворение да види усмивките на публиката и да им подари незабравими спомени със своя талант. Точно това усещане споделят Соня Немска и Радко, които в края на лятото имаха съвместна музикална изява. Двамата се бяха постарали да изненадат гостите в Орешак с разнообразен репертоар, а като изпълнител с по-голям опит на сцената, след участието Соня Немска призна:

“Впечатлена съм от таланта на Радко. Той е изпълнител, който се откроява със своите гласови възможностти, с това как умело пресъздава различни по жанр мелодии и вярвам, че заслужава да се нареди сред водещите изпълнители в поп-фолка“, откровена е певицата.

Самата тя е сред звездите на “Пайнер“, чийто талант е подплатен и с музикално образование, а публиката неведнъж е оставала впечатлена от професионализма на Соня Немска.
Специално за феновете на певицата можем да издадем една хубава новина, която Соня Немска разкри пред planeta.tv. Нейната официална страница във Facebook, която преди време бе открадната от хакери, отново се управлява от изпълнителката и нейния екип. Соня Немска е изключително щастлива, че ще може да бъде близко до почитателите си не само в Instagram, но и във Faсebook, където обещава нови интересни публикации за аудиторията.

 

КАТЕГОРИИ