На Атанасовден с Борис Дали в “Приказките“

На Атанасовден с Борис Дали в “Приказките“

Според народните вярвания, от Атанасовден нататък зимата започва да си отива. Този ден е добър повод да се заредим с добро настроение за оставащите студени дни и да разгорещим страстите с любими хитове. А какъв по-добър случай от гостуването на любим изпълнител в любимо място. На 18 януари Борис Дали ще бъде специален гост в комплекс “Приказките“ край Харманли, а след това и в комплекс “Планета Пайнер“ в Димитровград, за да поздрави всички празнуващи и техните гости с обичани поп-фолк и фолклорни мелодии.

“Радвам се, че толкова години вече успявам да допринасям за доброто настроение на хората с моите песни и клипове“, споделя Борис Дали и не крие, че именно публиката го мотивира да работи и създава своята музика.

Певецът признава, че е доволен от изминалата година, която му е предложила доста интересни неща като развитие и в музикален, и в личен аспект. Борис Дали вече има планове не само за 2020-та, но и за доста години напред:

“Имам планове, мечти за 46 години напред. Просто не знам как ще ги изпълня...“, казва със закачка певецът в ефира на телевизия “Планета“ и обещава интересни проекти през новата година.

КАТЕГОРИИ