На Йордановден празнува Джордан

На Йордановден празнува Джордан

Йордановден е един от най-големите християнски празници, който Православната ни църква отбелязва на 6 януари. Освен Йордановден празникът е наричан още Водици, Водокъщи и Богоявление. Според народните поверия през нощта на Йордановден небето се отваря, а който успее да види чудото, той ще сбъдне всичките си желания…

Своят имен ден днес посрещат всички, които носят имената Йордан, Йорданка, Данчо, Данка, Боян, Богдан, Богдана. От звездите на музикална компания “Пайнер“ празник има Джордан, един от най-успешните изпълнители за 2022 година. Певецът е щастлив с хитовете, които ни представи през изминалата година, а те бяха много добре посрещнати от аудиторията. Интересен факт е, че и в трите песни, получили своята премиера през 2022 година, Джордан е избрал музикален партньор. В “Зарибена” участва Михаела, в “Красив герой” – Цветелина Янева, а в “Крадена любов” – Лорена. Явно тази формула му носи късмет. С какво Джордан ще ни изненада през 2023 година, очакваме да разберем, но сме сигурни, че поредицата от хитове ще продължи.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Джордан и на всички, които празнуват на Богоявление с пожелания за здраве, щастие и успех!

КАТЕГОРИИ