На рождения си ден Соня Немска в “Автограф”

На рождения си ден Соня Немска в “Автограф”

На 16 януари Соня Немска беше специален гост в предаването “Автограф” и сподели със зрителите своя личен празник.

“Щастлива съм, чувствам се добре, чувствам се обичана. Получих много обаждания и пожелания за рождения ми ден. Благодаря на всички за уважението и за това, че ме накараха да се чувствам толкова специална.”

Първоначално певицата не е имала планове да празнува, защото предварително си е подарила една екзотична екскурзия. Но в последствие решава, че ще организира шумно парти с любимата й гръцка музика, с близки приятели и колеги, и по този начин ще отбележи празника.
Пред водещата Галя Димитрова Соня Немска казва, че е късметлийка в живота. Доволна е от живота си и не смее да се оплаче.

“А за миналата година, като си направих равносметка, разбрах, че съм живяла малко по-спокойно, не са ми се случили някакви големи неща. И именно защото живеех по-спокойно през последните месеци, реших в края на миналата година да предприема едно далечно пътуване, за да ми се случи нещо интересно.”


Певицата разказва, че през последните месеци се е била затворила в себе си, отдръпнала се е от света, седяла си е повече в къщи. Не намира някаква конкретна причина за това настроение.

“Просто се отдадох на дъщеря ми и живота в момента ми е свързан изцяло с нея – да я посрещна от училище, да й сготвя нещо, което обича. Животът ми е повече на майка, отколкото на певица, макар че декември месец имах доста ангажименти. И така в края на 2017-та с две мои приятелки организирахме екскурзия до Тайланд, а в първите дни на Новата година заминахме.”


За Тайланд Соня споделя, че никога не й е била мечтана дестинация.

“Една приятелка ми предложи и аз приех малко на майтап. Тя ми каза: “Искаш ли да отидем в Тайланд?”. И аз без да се замисля, веднага, готова за авантюри, казах “Да”. И така на другия ден вече бяхме взели билетите. Много съм доволна и заредена от хубавите преживявания, от слънцето, от хубавото време, от този нов свят, който видях.”


На рождения си ден певицата прави равносметка и за свършеното в професионално отношение.

“Направих една много силна балада със заглавие “Последният” и след това една бърза песничка – “Аз съм жената”, която също е много моя, откривам се в текста и много я харесвам. Надявам се и на хората да им харесват, въпреки че в последно време не мога да прогнозирам вкуса на публиката, защото тя все по-често ме изненадва със своите предпочитания”, казва още певицата в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ