Надпреварата за Хит на Лято 2018 започна

Надпреварата за Хит на Лято 2018 започна

По традиция видеоклиповете, които се появяват в ефира не телевизия “Планета“ и “Планета HD” през най-горещите месеци – юни, юли и август, си оспорват приза “Хит на Лятото“. И тази година сезонът се очертава богат на музикални проекти, които ще накарат феновете да се забавляват в нощните клубове. Още в първия ден на юни Роксана даде своята заявка с песента “Ало, звъня ти“, а няколко дни по-късно това направиха Глория с “Нюанси сиво“ и Соня Немска с “Тя е Топ“. Проектът на Ани Хоанг и Силвър - “Палим и летим“, заснет в Тайланд, също се радва на интереса на меломаните.

Но това не е всичко за юни, защото много от звездите на телевизия “Планета“ вече заснеха своите нови летни клипове, а други предстои да застанат пред камерата. Тези, които обявиха скорошна видеопремиера са Галин, Мария и Кали, а новите си песни записаха Татяна, Емануела и Джордан. Галин ще заложи на “112“ това лято, а Мария показа в снимки сексапил, който ще властва в новото й видео. В социалните мрежи Кали загатна, че новият й летен проект най-вероятно няма да е самостоятелен, а заедно с млад изпълнител. На тази линия за Лято 2018 залага и Татяна, а заглавието, което обяви е испанско - “MamaSita”. Новината за предстоящ дует между Емануела и Джордан предизвика истински фурор сред почитателите на поп-фолка и затова всички с нетърпение очакват и оригиналния видеоклип.

Лято 2018 не би било истинско без нови хитове от Анелия, Фики, Теди Александрова, Галена,  Джена, Преслава, Яница, Цветелина Янева, Емилия, Деси Слава и др.
Всички тези проекти зрителите ще могат да видят първо в официалния YouTube канал на музикална компания “Пайнер“ - PlanetaOfficial, където можете да покажете кой е вашият фаворит това лято с коментари и споделяния.

КАТЕГОРИИ