Най-голямата награда за Теди Александрова

Най-голямата награда за Теди Александрова

В интервю за предаването “Звездно” Теди Александрова споделя, че за нея най-голямата награда, когато е на сцена, е публиката да пее всяка дума от текста, да танцува и да се забавлява. Това е знак, че изпълнителят си е свършил работата перфектно.

“Ако можеше публиката да се погледне през нашите очи, щеше да се увери колко са мощни и емоционални феновете на най-слушаната музика в България”, споделя певицата.

Теди Александрова вярва, че всички харесват поп фолка, защото това е музиката, която носи най-безгрижното настроение и не е чудно, че е най-обичаната на Балканите.

Изпълнителката разкрива и коя е нейната рецепта за един хит:

“Аз съм много сетивен човек, усещам настроението, енергията и знам какво и как да пусна, за което благодаря на Господ. Всевишната сила ми дава този усет, той не е от мен.”

Пред водещата Петя Костуркова, певица разказва и за своя професионален път в музиката. Тя признава, че за шестте години в музикална компания “Пайнер” е научила много:

“Най-важното е, когато паднеш, отново да се изправиш, защото когато знаеш, че имаш таланта, шанса да попаднеш в точното време, на точното място, нямаш право на друг избор. Трябва да покажеш за какво си на тази Земя. Това е моят личен опит.”

КАТЕГОРИИ