Най-младите в “Пайнер“ готвят дебютни видеоклипове

Най-младите в “Пайнер“ готвят дебютни видеоклипове

Лятото, като правило, е сезонът на най-амбициозните и темпераментни музикални проекти. Естествено огромното търсене на изпълнители, породено и от сезонните заведения, засилва надпреварата за най-горещия сезонен хит. Точно сега е моментът и новите имена от каталога на музикална компания “Пайнер” да се появат на сцената и да спечелят публиката с таланта си.

През пролетта музикална компания “Пайнер” проведе кастинг за млади таланти, на който се откроиха две имена - Ивета Костова и Радко Петков.
С натрупан достатъчно сценичеен опит и характер, кален в няколко музикални телевизионни риалита, Ивета Костова избра да заложи на песента на авторския тандем Деян Асенов и Лора Димитрова. Всеки момент ще снима и дебютното си видео, за да го представи на почитателите си. 

Популярно име от младите надежди, победител в риалити за изпълнители, е и Радко Петков. Това определи изискванията и към самия него, и към дебютната песен, да бъдат максимални. Музикална компания “Пайнер“ приложи една изпитана формула за младите си изпълнители, като предложи дебютът да бъде с дуетна песен. Това от друга страна сбъдва една от мечтите на младия певец, защото дуетния му партньор ще бъде Анелия.

Към двамата победители от кастинга ще добавим и дебюта на Даниела Пирянкова, която е родена в щата Илинойс, САЩ, а с музика започва да се занимава още от 9- годишна възраст. Участва в много национални и международни певчески състезания, конкурси и фестивали в България и чужбина, като печели много златни медали и Гран При-та. Още на 10 г. стига до първи кръг на кастинга за Детската Евровизия, а на публиката е позната най-вече от “Шоуто на Слави” където през 2017 г. стана новата партньорка на г-н Андреев в рубриката “Запознай се с малките”. Даниела също подписа договор с “Пайнер“, но тъй като е все още ученичка, най-подходящото време за работа в студиото за нея е ваканцията. Като че ли добрата идея младите таланти да дебютират с дуетна песен се превръща в норма, защото първата песен на Даниела за професионалната сцена ще бъде дует и то с Джордан. Парчето е тинейджърски импулсивно и нахъсано, а римите за него създаде Мариета Ангелова.

КАТЕГОРИИ