“Не те забравям” на Малина спечели публиката

“Не те забравям” на Малина спечели публиката

Преди броени дни Малина представи своята балада “Не те забравям” и мигновено спечели адмирациите на меломаните. Само за три дни лиричната и чувствена мелодия генерира над 500 000 преглеждания в официалния канал Planeta Official в You Tube. Певицата е истински щастлива от коментарите, които дават висока оценка на целия проект.

“Страхотна! Балада на годината!”, “Супер песен, истинска и реална, както в живота. Браво, Малина! Това е хит!”, “Май на всички им липсват старите качествени песни. И наистина Малина с тази песен ни върна назад в хубавите песни и красиви балади, с които да ни напомнят някой човек.”, “Балада на 2016!”, “Нежна, класическа, смислена. Доста необичайно за актуалния попфолк. Много наподобява стария попфолк.”

“Тази година се задават много балади, което е супер, но с тази песен летвата е вдигната много, много високо, въздейства от първо слушане, бърка дълбоко в сърцето... Няма човек, който да не се намери в тази песен.”

“Не те забравям” е втори проект на Малина за тази година, след хитовото парче “Давай, питай”, което е със специалното участие на Константин. Също много хубава песен, която се настани трайно в сърцата на почитателите на попфолка. Певицата е в много силен творчески период, така че до края на годината предстоят още музикални изненади от нея. 

фотограф: Йордан Динчев

КАТЕГОРИИ