Нелина готви нов фолклорен албум за 2017

Нелина готви нов фолклорен албум за 2017

Певицата споделя своето намерение да издаде нов фолклорен албум през тази година. Щастлива, че хората харесват изпълненията й в този жанр и че песните бележат успехи, Нелина не крие, че това я стимулира да бъде още по-продуктивна и отговорна по отношение на продукцията, която представя.

“Пъстротата и жизнерадостта, с които нашата българска народна музика вдъхновява, изправя хората е неподправена, уникална, магическа! Огромно удоволствие е за мен да изпълнявам тази музика и да правя българите щастливи!”, признава Нелина.

В свое телевизионно интервю за предаването “Делници” Нелина разкрива още, че усилено подготвя новия фолклорен албум – до момента вече има готови 8 мелодии, а две от тях са представени и с видеоклипове. Сред тях е песента “Слънцето трепти”, която само преди дни бе избрана за “Песен на годината” в рамките на класацията “Фолклорна палитра” на Signal.bg.
За почитателите на Нелина, които харесват нейните поп фолк песни, тя издава, че активно работи и в този жанр, като подготвя нови интересни предложения.

КАТЕГОРИИ