Нелина радва феновете на фолклора с нов проект

Нелина радва феновете на фолклора с нов проект

Премиера в официалния канал на телевизия “Планета Фолк“ в YouTube – Planeta Folk Official направи “Како Николинке“. Това е нов фолклорен проект на Нелина, който слага начало на работата й по предстоящ фолклорен албум. Песента е изпълнена с позитивно настроение и носи хумористичен характер, а за това допринасят и актьорите, които бяха избрани за участие в лентата след кастинг. Фолклорен танцов ансамбъл “Български Ритми“ също се включва с оригинална хореография в клипа. Кадрите са заснети в комплекс “Божилово“ край Своге от режисьора Радослав Георгиев, а Нелина и целият екип изказват своята благодарност към домакините. Певицата отново майсторски интерпретира тази народна мелодия, за която споделя, че знае отдавна.

“Благодаря на всички хора от обкръжението ми, които ми дават точните предложения и съвети като музикален подбор, които аз да отсея и да представя на публиката. Сигурна съм, че моите почитатели ще харесат “Како Николинке“ и ще я превърнат в една от любимите си мелодии“, споделя Нелина пред www.planeta.tv.

Звездата на музикална компания “Пайнер“ отново е изпипала всичко до последния детайл, а визиите й в клипа са изцяло подчинени на посланието и характера на мелодията. От днес тя вече може да бъде гледана в ефира на телевизия “Планета Фолк“ и да бъде един красив празничен поздрав за всички почитатели на фолклора тази есен.

КАТЕГОРИИ