Нелина залага на балада тази есен

Нелина залага на балада тази есен

Това разкри певицата в новия брой на “Звездно” и допълни, че е нетърпелива да зарадва публиката с такава песен – силна и сериозна, каквата отдавна всички очакват от нея.

“Още през пролетта я презентирах на нашите зрители – уникална песен, всеки, на който съм я пуснала от най-близките ми хора казва: “Това е твоята балада, ей това е песента”, споделя още за новия проект Нелина.

За него тя се довери на доказания творчески eкип – Diamond Beat Production за музиката и Анастасия Мавродиева – за текста. Режисьор на видеоклипа е Йордан Петков, с когото певицата засне и красивото видео на актуалния си хит – “Лято, слънце, море”.

“Доста по-различна е концепцията, за разлика от жизнерадостното и весело парче, този път залагаме на по-силно и драматично послание. Аз много обичам, когато една творба се създава съвместно от всички автори, които участват в нея, защото тогава се получава най-добрата симбиоза. Тук мисля, че се получи”, разкрива още в аванс Нелина.

В предаването тя споделя, че през изминалите месеци се е насладила на едно пъстро, пълноценно и зареждащо лято, в което е посетила много красиви места по света, а сега е настроена и посветена изцяло на работата. Припомняме Ви, че само преди дни, за празника на Независимостта на България, тя поднесе още един, заслужаващ внимание проект, “Българийо, ти майко свята”.

 

КАТЕГОРИИ