Невена: Здравей, 30! От теб очаквам всякакви чудеса!

Невена: Здравей, 30! От теб очаквам всякакви чудеса!

На 9 април е родена една млада, красива и талантлива дама, част от звездния отбор на “Пайнер“ – Невена. Фолклорната изпълнителка, която се изявява в дует с Калина, посреща личния си празник за втора поредна година по време на пандемия.

“Тъй като тази година празнувам “своите 30” обмислях да направя елегантно парти за празника, но за съжаление ситуацията и мерките в момента не го позволяват, затова си пожелавам догодина, живот и здраве, да успея да сбъдна това си желание“, откровена е рожденичката пред planeta.tv.


Тя издава, че все пак ще празнува в тесен кръг, заедно с най-близките си приятели в къща за гости, разположена в една от най-красивите местности у нас – Беглика.
В деня на своя рожден ден всеки си пожелава по нещо съкровено. Ето за какво мечтае Невена:

“Пожелавам си повече от “истинското”! Истинска любов, приятелства, чувства, думи! Пожелавам си професионални успехи, заедно с моята колежка Калина, и много вълнуващи срещи с хората, които харесват музиката ни и това, което правим. Но от всичко най-много мечтая за здраве за мен и всички мои любими хора. Искам наоколо да виждам повече доброта и вярвам, че всичко ще се сбъдне така, както съм го мечтала. Здравей, 30! От теб очаквам всякакви чудеса!“.


В професионален план също не липсват приятни изненади от Калина и Невена. Съвсем скоро предстои появата на един различен и иновативен проект за жанра фолклор - Mash-up на отбрани македонски “песни за маса“. Също така имат идеи и за още две нови песни – една тракийска и една македонска, по които ще работят в следващите месеци. Калина и Невена не крият надеждата си, в най-близко бъдеще, факт да стане и вторият им самостоятелен албум.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Невена с пожелания за здраве, любов, успехи и много сбъднати мечти!

 

КАТЕГОРИИ