Незабравими емоции за Татяна в Гент

Незабравими емоции за Татяна в Гент

Този уикенд хитовата  певица на “До три”, Татяна бе посрещната в Белгия, като истинска кралица. Певицата бе гост в Гент, в най-колоритната и голяма дискотека там. Огромен букет от 101 рози беше само част от обичта, която феновете й показаха за сетен път и зад граница. Домакините отново се бяха постарали певицата да се чувства като истинска звезда по време на предстоя си на белгийска земя.
В един от най-хубавите фризьорски салони се погрижили за перфектния й външен вид преди участието и срещата й с всички, които я очакваха с нетърпение. Татяна описва срещата си с почитателите в Гент като едно незабравимо участие, изпълнено с много емоции и прекрасни спомени, които задълго ще останат в сърцето й.

“Купонът беше на макс, продължихме до изгрев, а скоро не бях  се смяла толкова”, с усмивка признава Татяна и допълва, че дори има мускулна треска, което за пореден път я е убедило, че “Лудите, Господ ги събира”. Още веднъж благодаря на домакините и публиката за невероятните емоции, които изживях в Гент”.

Една от хубавите срещи за Татяна по време на пътуването й била с колегите й Живко Микс и Анелия, които също имали концерт в Белгия, но в Брюксел.

“Говорехме си за музика с колегите, а с Ани и по женски, разбира се. Когато срещаш позитивни и готини хора в живота си, няма значение какво е времето навън, защото моето слънце в душата ми ме топли и ми дава най-доброто, за да се чувствам отлично и да предавам тази енергия на всички около мен!”, с усмивка сподели красавицата.

 

КАТЕГОРИИ