“Някой богат” е летния хит на Борис Дали

“Някой богат” е летния хит на Борис Дали

“Някой богат” е най-новият проект на Борис Дали, който изпълнителят представи преди дни в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube – Planeta Official. Песента е със специалното участие на Емилия, което допринася за интересното и хитово звучене на сингъла. Той бе поднесен с оригинално сюжетно видео, което определено допадна на меломаните.

“Борис Дали пак изкара хита! Един от хитовете на лятото! Клипа е супер, всичко е топа!”, “БРАВО! Страхотна песен! Аз я възприемам за продължение на “Ще си говорим пак” - текста е сходен! Поздравления за отлично свършената работа!”, “Очаквах дует, но и така много добре се е получило!!! Това лято се очертава доста хитово!”, коментират почитателите на Борис Дали.


За обещаващия старт на проекта говори високата гледаемост, на която се радва “Някой богат” в YouTube - близо 310 000 преглеждания за два дни, както и добрия прием в клубовете. За видеоклипа Борис Дали се довери на режисьора Людмил Иларионов – Люси, а песента е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production. Текстът е на Мариета Ангелова.

 

КАТЕГОРИИ