“Няма да ти пиша” на Преслава – истинска видеосензация в YouTube

“Няма да ти пиша” на Преслава – истинска видеосензация в YouTube

В деня на своя рожден ден – 26 юни, Преслава подари на всички свои почитатели най-новия си видеоклип към песента “Няма да ти пиша”. Лентата бе презентирана във вечерните часове на неделния ден, а за по-малко от 24 часа, регистрира над 200 000 преглеждания от меломаните. Това дава заявка, че този проект, освен видеосензация в мрежата е и един от сигурните хитове на Лято 2016.

“Едно мога да кажа...ТОТАЛЕН ХИТ!!!”, “Преслава има невероятен глас и каквото да изпее го превръща в хит”, гласят още първите коментари в Planeta Official.

Припомняме Ви, че за “Няма да ти пиша”, Певицата на 2015 се довери на композитора Даниел Ганев и Радостина Денчева, а режисьор на лентата е Георги Марков. Красивата и различна визия на Преслава е дело на Стоян Апостолов /стил/, Георги Петков /коса/ и Джулия Ангелова /грим/.

През целия ден Преслава се радва на многобройни честитки, а сред най-емоционалните послания бе видеоклип, създаден от администраторите на официалната страница на Преслава в социалната мрежа, в който обичани и специални за нея хора й отправиха безброй мили думи и пожелания.

фотограф: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ