Нощта гърми с Галин във Варна

Нощта гърми с Галин във Варна

Това е една от големите изненади за всички фенове, които на 29 юли ще дойдат на концерта “Звездите на Планета Пайнер” във Варна. Галин ще направи официална лайв премиера на най-новата си песен, която вчера бе официално представена по телевизия “Планета HD” и “Планета” ТВ. Видеоклипът вече е тотален хит в мрежата и само за няколко часа премина границата от 200 000 преглеждания. “В нощта гърми” Галин си партнира с Лорена, а продукцията е съвместен проект на музикална компания “Пайнер” и Hit Mix Music.

“Парчето, което съм замислил за лятото е много интересно, пее се на различни езици. Много харесвам Испания като страна, вдъхнових се от тяхната музика, като цяло от латино-вълната и това парче е смесица между моя и техния стил. Мисля, че ще е много интересно”, заяви неотдавна Галин при гостуването си в “Звездно” и ето, че той успeшно реализира тази своя идея.

Видеото на “Нощта гърми” е продължение на замисъла на Галин и зарежда зрителите с този латино темперамент, който завладя света това лято.

КАТЕГОРИИ