Нов видеоклип и парти емоции за рождения ден на Преслава

Нов видеоклип и парти емоции за рождения ден на Преслава

На 26 юни е родена една от най-обичаните звезди на българската музика – Преслава. Певицата посреща своя празник щастлива и изпълнена с позитивни емоции, защото само преди броени дни представи новия си видеоклип “Горчиви истини“, който е дует с Лидия. Още новината за предстояща премиера развълнува публиката, която отдавна мечтаеше за подобна песен, а часове след премиерата й в YouTube канала – PRESLAVA, всички са единодушни, че парчето е тотален хит, който ще владее нощните клубове и музикалните класации.

За Лято 2021 Преслава си пожела да е изпълнено с музика, а точно такъв е стартът му. Певицата е желан гост на всяко парти и особено щастливи от натоварения концертен график на звездата са нейните почитатели. С много хубави песни и весели емоции Преслава ще отбележи рождения си ден тази година – началото на празничният музикален маратон постави участие на певицата в петъчната нощ в Слънчев бряг, а днес купонът ще бъде в Biad Premium Club в София. В понеделник Преслава отново ще е на сцената – този път като специален гост-изпълнител за откриването на The Crown Open Beach Lounge в Китен.

В дните, когато не е на сцената, Преслава избира компанията на любимите си хора – Павел и Паола, с които предпочитат да са сред природата и красивите кътчета от България. И тъй като лятото вече е тук, най-вероятно семейството ще избере да се порадва на слънцето и морето по Черноморието, където Преслава често има участия.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Преслава с пожелания за много здраве, щастие, любов и още хитове, а тази вечер специална изненада за певицата и многобройните й фенове ще има и в телевизионен ефир. В програмата на “Планета“ ТВ от 20:00 часа ще бъде излъчен live концертът от клуб “Bushido“ в Пловдив – “Право в очите“.

КАТЕГОРИИ