Нова година с нови идеи и изживявания стартира Татяна

Нова година с нови идеи и изживявания стартира Татяна

След като певицата откровено разкри за раздялата й в личен план, сега тя ни изненада с поредица от нови идеи и изживявания, част от които сподели в социалната мрежа.

“Оставих всички лоши неща зад гърба си и продължавам напред, имам най-прекрасния син на света, а зад мен стои най-добрата фирма. Ето затова си заслужава да продължавам да живея пълноценно и да следвам мечтите си”, категорична е Татяна.

Певицата загатна, че вече подготвя нова песен, която се надява по-скоро да реализира. Тя успя да си открадне и няколко дни за истински релакс в компанията на свои много близки приятели. Винаги различна и оригинална, Татяна се впусна и в някои по-екстремни изживявания, а едно от тях бе да си направи снимка в снега.

“Имах нужда да се махна за малко и да пренаредя мислите и приоритетите си, да се отдам на пълноценен релакс, който определено ми донесе нови сили, идеи и положително настроение”, признава Татяна пред телевизия “Планета”.

Певицата реши да запази в тайна мястото, на което е почивала, но снимките подсказват, че е било страхотно и специално изживяване сред природата.

КАТЕГОРИИ