Нови начинания очакват Пепи Христозова

Нови начинания очакват Пепи Христозова

Фолклорната певица Пепи Христозова отбеляза пореден успех. Този път той не е свързан с музикалните й проекти като изпълнител на “Пайнер“, но е повод за гордост и много вълнения в семейството на певицата.

“Сбъдната мечта – да стоя на един чин с по-малката ми сестра и да се опитвам да й подсказвам (но тя въобще няма нужда от помощ) – пише шеговито Пепи Христозова в  социалните мрежи, но и издава една хубава новина – И двете вече сме магистри в специалност “Медии, продуцентство и бизнес“. Очакват ни нови начинания.“


Припомняме Ви, че през 2018 година Пепи Христозова продължи своето висше образование в Югозападния университет “Неофит Рилски“ в Благоевград, след завършена бакалавърска степен в АМТИИ - Пловдив. Певицата е един от най-уважаваните български изпълнители, не само от публиката, но и от своите колеги. Тя е определяна като изключително талантлив музикант, чиито песни носят истинска наслада за ценителите на фолклора. Още утре почитателите на народната музика могат да се убедят в това, защото Пепи Христозова, съвместно с “Ансамбъл за народни песни и танци“ - Сливен, ще представят пред публиката в Сливен нейните песни.

КАТЕГОРИИ