Новите хитове на “Пайнер” са и в YouTube Music

Новите хитове на “Пайнер” са и в YouTube Music

Не е тайна, че най-големият и популярен български канал в платформата за видеосподеляне YouTube е този на музикална компания “Пайнер” - PlanetaOfficial. Абонатите му са над 1 милион и 725 хиляди и те първи научават какво ново се появява в него. Проучванията са категорични, че музиката е една от най-популярните категории съдържание в YouTube, а семействата, геймърите и меломаните използват платформата по различен начин. Най-често с мобилното приложението почитателите се наслаждават безплатно на любимите си песни, албуми и изпълнители.

Телевизия “Планета” реши да обобщи данните и да предложи на своите зрители новата класация от поредицата Топ 5 PlanetaOfficial. Тя отразява интереса към песните на “Пайнер” към настоящия момент в YouTube Music. Съвсем естествено No1 тук е хитът на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед – “Най-боли ме”.

Второто място заема Емануела с “Предател”, а на 3-та позиция застава Мария с “Най-добрата, ето”.

Четвъртото място в чарта е за “Горкото момиче” на Джена, а петата позиция – за “Машина” на Илиян ft. N.A.S.O.

По традиция представяме и нещо съвсем ново – този път това е песента на Таня Маринова и Кирил Атанасов ft. Борис Дали – “С теб, любов”. Големият хит на “Пайнер”, който Ви припомняме, пък идва от Райна и се нарича “Сафари”.

КАТЕГОРИИ