Ново начало за Деси Слава

Ново начало за Деси Слава

Многобройните почитатели на Деси Слава получиха най-очакваната новина, а именно че тяхната любимка се завръща на музикалната сцена. Буквално преди броени часове самата изпълнителка публикува статус с тагове #Завръщане #20 юни в офицалните си профили в социалните мрежи:

“Липсвам ли Ви вече... защото вие на мен - да”, написа Деси Слава.

Постът мигновено предизвика бурни реакции, въодушевени коментари, лайкове и споделяния, а ето част от тях:

“Естествено, ти си една необикновена певица, ти си с ангелски глас, няма друга като тебе! Чакаме с нетърпение хита на Лято 2018!”, “Хайде, Деси, прави песни и клипове, защото ти го можеш. В “Капките” показа на всички колко си голяма като талант и глас.”

“Очакваме да запълниш голямата ниша, която остави с дългото си отсъствие.”, “Много се зарадвах като видях обявените участия. Нямам търпение за хубава музика и ангелския ти глас, че друга като тебе няма. Деска, обичаме те!”

Първата изява на Деси Слава на клубната сцена след майчинството ще бъде тази сряда в Plazza Dance в София. Още на следващата вечер тя ще радва с песните си и гостите на Megami Club в столицата.
Припомняме Ви, че Деси Слава и Благой Найденов станаха родители на момченце Борис на 28 декември 2017 година. Последните проекти на певицата, които се появиха, са дуетите с нейния колега Джордан – “Ангелите плачат” и “Дали ще те оставя”.

КАТЕГОРИИ