Обичани изпълнители релаксират сред природата

Обичани изпълнители релаксират сред природата

Тези дни социалните мрежи се изпъстриха с най-различни снимки от красиви кътчета на България. Животът сякаш отново започна да тече, както преди. И звездите на “Планета” също изненадаха многобройните си последователи във виртуалното пространство с нови кадри, от които ясно се вижда, че всички те са избрали Нейно Величество Природата, за да презаредят батериите. На фона на красиви планини позира Преслава, която отправя своя родолюбив апел:

“Бъди достоен българин и се гордей с красотата, даровете и благата на родната природа!”


Джена, нейният съпруг Атанас Стоев - младши и техният син Наки пък си направиха разходка в природен парк “Витоша”, а мини-фотосесията е озаглавена “Прегръдка в гората”. Гергана публикува снимки от своя Рай, който се намира над Говедарци. И Анелия избра да релаксира сред природата. Тя е уловила стадо красиви коне и по всичко изглежда, че истински се забавлява на своя импровизиран планински излет. Невена Вранчева от Дуета Калина и Невена е доста активна в мрежата, а най-новата й снимка е от Каньона на Водопадите в Родопите.

Със снимки сред природата се отчетоха още Цветелина Янева, Данна, Ивелина Колева, Пепи Христозова и Ивана, която пък гарнира своя кадър с интересно послание:

“Леко романтична. Над нещата. С цвят лилав. Иска ми се да ви усмихна - и Лазар е подсилил своето фото от София с цитат, който безспорно те провокира да се замислиш - Колкото повече чакаш, толкова е по-вероятно да не го направиш...”


Кадри от морската ни столица, Варна, ни предлагат Дамян Попов и Татяна, която не пропуска да припомни, че в света има много красота, в любовта има много светлина и когато светлината облее света, започва началото на живота. Глория пък подари на меломаните красива снимка от Несебър с аромат на лято и море. 

КАТЕГОРИИ