Огромна заря за рождения ден на Анелия

Огромна заря за рождения ден на Анелия

На 1 юли е родена Анелия. В България този ден е познат като Джулай морнинг и е свързан с посрещането на изгрева. 1 юли се възприема от празнуващите като лятната Нова година, която ознаменува началото на нещо ново. Звездата на телевизия “Планета” обожава своя рожден ден, не само заради символиката на Джулай морнинг, но и защото харесва своята зодия. Тази година за нея изненадите започнаха веднага след полунощ, когато пищна заря озари небето над нейната къща. Това стана ясно от кратко видео, което Анелия постна в официалния си профил в Instagram. В него се чува гласът на Ивон, която казва: “Честит рожден ден на най-добрата майка!” и приятели, които пеят едноименната песничка.

Днес Анелия ще отпразнува своя рожден ден с най-близките си приятелки, сред които има и певици, в домашна обстановка. Рожденичката е известна като перфектна домакиня и със сигурност ще поглези своите гости с гурме меню и изискани питиета.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Анелия с пожелания за здраве, истински приятели и много хитове!

КАТЕГОРИИ