Октомври – специален месец за Цветелина Янева

Октомври – специален месец за Цветелина Янева

Един от най-хубавите месеци за всеки човек е този, в който е роден. За Цветелина Янева, месец октомври е специален обаче не само, защото на 5-ти е рождения й ден, но и поради факта, че много успехи и хубави моменти са го съпътствали през годините. В първия изцяло есенен месец от годината, певицата е представила едни от най-хубавите си музикални проекти.

Сред тях са “Без думи“, “Музика в мен“, “Да те бях зарязала“, “Грешка беше“. Прави впечатление, че по това време от годината изпълнителката по-често е залагала на песни с участието на свои колеги – Ищар, Галин, Денис Теофиков, а сега и Александър Робов.

“Грешка беше“ е песента, с която Денис Теофиков направи официалния си дебют, а Цветелина Янева категорично го подкрепи и му даде възможност да се нареди сред най-големите имена в поп-фолка на сцената на спектакъла “17 години телевизия “Планета“ в зала “Арена Армеец” – София.

През 2020 певицата отново подаде ръка на младия и много талантлив изпълнител – Александър Робов, заедно с когото представиха дуета “Минутите“. Песента се появи в навечерието на Деня на музиката – 1 октомври и се превърна в един от най-горещите хитове на месеца в YouTube, а феновете са категорични, че “Минутите“ ще бъде и едно от най-актуалните заглавия не само на есента, но и за цялата 2020 година.

КАТЕГОРИИ