Оркестър “Пловдив” и Николай Славеев с нови проекти

Оркестър “Пловдив” и Николай Славеев с нови проекти

Ръководителят на оркестър “Пловдив”, Славчо Александров и солистката Цонка Нанова споделят със зрителите на “Бащино огнище”, че са готови с песните за четвъртия си самостоятелен албум.

“В този наш албум се съдържат авторски песни на Славчо Алескандров – споделя Цонка Нанова – Включени са дуетни песни с наши страхотни колеги, както и образци на автентичния фолклор.”

“В новия ни проект песните са ритмични, динамични и провокират хората да играят, да танцуват, да се веселят!“ – допълва Славчо Александров - Има новости, които ще покажем на нашата публика в предстоящата празнична фолклорна програма на телевизия “Планета Фолк” за Великден и Гергьовден, нещо различно от това, което сме представяли досега.”

В рубриката “Край огнището” зрителите ще се срещнат с Николай Славеев. Обичаният народен изпълнител също стартира годината с нови проекти.

“През 2017 година вече реализирах първия си проект – споделя певецът – Това са тематични миксове, фолклорни китки. Всяка от тях съдържа по едно куплетче от тематично подбрани песни от Родопите, Македонския край, а също така и авторски мелодии. Мисля, че се получи нещо интересно, което ще видите и чуете.”

През 2017 година Николай Славеев се надява да има много работа. Предстои да реализира и своя 13-ти самостоятелен албум, за който казва:

“В този албум няма да изневерявам на моя роден край. Песните ще бъдат изцяло от родопската фолклорна област. През годината ще работя по неговото реализиране и се надявам в края на 2017 или началото на 2018 година албумът да бъде готов.“

КАТЕГОРИИ