Пълни зали и огромен интерес към турнето на Глория и Симона Загорова

Пълни зали и огромен интерес към турнето на Глория и Симона Загорова

Два концерта от турнето на Глория и Симона Загорова вече са факт, а равносметката е пълни зали и огромен интерес. Певицата е истинска щастлива от невероятната атмосфера по време на лайфовете и безграничната обич на публиката.

“Правя този жест към всичките семейства и деца, които нямат възможност да присъстват на клубните ми участия и се радвам хората да ме виждат все по-често на концертни сцени, за сметка на дискотеките“, сподели изпълнителката на “Не лъжи на колене”.


Цели шест пъти се върна на сцената Глория във Враца по време на първия си концерт от музикалната обиколка на страната. По време на изявата певицата смени два тоалета – къси, но изискани рокли в червено и синьо, които си пасваха с дрескода на балет Fame, който също я подкрепяше на сцената. За да повишат градуса на настроението зад инструментите застанаха Симеон Едуард – кийборд, и Кирил Георгиев – китара. Във Враца Глория радваше с песните си присъстващите близо три часа, а концертът завърши с прочувствено изпълнение от дъщеря и майка на “Носталгия”.

Невероятната емоция от Враца се повтори и на 27 октомври на концерта в Ябланица. Следващата спирка от турнето на певиците е Кулата, където двете ще гостуват на 29 октомври. Многобройни са коментарите на феновете, посетили концертите, в социалната мрежа:

“Много талантлива певица, заедно с нейната прекрасна дъщеря - Симона!”, “Невероятни сте! Симона има уникален глас и ще има успех като невероятната си майка!”, “Снощи аз бях във Враца, уникални сте момичета. Обичам ви!!!”, “Уникални, красиви, пеещи, можещи и 100 процентови истински дами!”, “Прекрасни сте! Талант, чар и красота събрани в едно!”, “За пореден път нагледен урок за всички, как се прави музика и как се пълнят зали. С теб сме!”

КАТЕГОРИИ