Палома изкушава от Дубай

Палома изкушава от Дубай

Поредица от нови изкусителни кадри радват почитателите на Палома в Instagram профила й. Те са реализирани в Дубай и определено провокират сериозен интерес сред аудиторията. Новото попълнение в музикална компания “Пайнер“ демонстрира прекрасно настроение и топ форма, а положителните коментари и лайковете валят под публикациите. За разлика от лошото време у нас, в Дубай Палома се наслаждава на слънце, плаж и хубави емоции. В част от сторитата на изпълнителката виждаме, че заедно с нея е фотографа Георги Малев, което провокира догадки сред феновете, че може би предстои нова интригуваща фотосесия, реализирана сред екзотиката на Дубай.

Засега Палома не издава плановете си – дали пътуването й е само ваканционно или пък е повод за нов проект, но със сигурност тя се наслаждава пълноценно на времето, прекарано там.
Припомняме Ви, че наскоро Палома обеща все повече и повече нови неща. Певицата, която през септември отпразнува своя 23-ти рожден ден с нетърпение очаква момента да зарадва почитателите си с нова песен и видеоклип след успеха на дебютния й проект, дуета с Анелия – “Влез, влез“.

 

КАТЕГОРИИ