“Пайнер” с още едно атрактивно лице в своите редици

“Пайнер” с още едно атрактивно лице в своите редици

Отдавна феновете на поп-фолка очакваха новината, че Палома е част от звездния отбор на музикална компания “Пайнер”. В края на лятото това вече е факт и младата певица с нетърпение очаква момента да зарадва почитателите си с нова песен и видеоклип. Може да кажем, че Анелия първа загатна за творческия потенциал на Палома като я покани за дуетна половинка в проекта “Влез, влез”. Лентата бързо привлече зрителите и меломаните не скриха одобрението си към песента.
Зад артистичното име Палома стои атрактивната певица, модел и инфлуенсър Палома Митева. Тя е родена на 8 септември, зодия Дева и вече е добре познато лице от кориците на списания, модния подиум и от участията й в музикални клипове на изпълнители като Илиян и Джордан. Редица модни и парфюмерийни брандове работят в колаборация с нея, а преди няколко години стартира и собствен моден бранд. Палома споделя, че в момента е концентрирала цялото си внимание на своята вокална подготовка като е избрала да работи с Георги Симеонов – JJ и Ашли.

Палома е много близка със своята майка Доника Ризова, която е телевизионен водещ, ПР специалист и травъл блогър. За нея твърди, че е най-добрата й приятелка и пример в живота.

“С нея много се забавляваме. Моите приятелки я обожават. Аз пък се възхищавам на нейните приятелки. Искам да приличам на тях – успели, забавляват се и умеят да се радват на простите неща, на малките жестове, на вечер заедно без фалш. – казва Палома за своята майка пред сп. “Жената днес” и допълва - Семейството е преди всичко. Хората се отчуждават не заради разстоянията, а заради слаба емоционална интелигентност. Спират да си говорят и мислят, че не е необходимо да попитат как си. Сега в ситуацията с Ковид-19 отчуждението придоби нови мащаби и изпъкна важното: да имаш близки хора. Няма значение дали това е семейството, приятелите, колегите, или хората от общата ви група във Фейсбук. Да имаш общност с твоите интереси. Това е, което ни спасява….”

 

КАТЕГОРИИ