Пепи Христозова и Атанас Стоев-младши в новия брой на “Бащино огнище”

Пепи Христозова и Атанас Стоев-младши в новия брой на “Бащино огнище”

Пепи Христозова споделя със зрителите на “Бащино огнище” тази седмица, че е започнала работа по своя четвърти самостоятелен албум. Вече има записани песни, като една от тях – “Завъртяла Мара черните си очи” е заснела преди броени дни за празничната програма “Пролет в Приказките” по повод Гергьовден.
В новия си албум Пепи Христозова ще включи авторски песни, както и специална селекция от автентичен фолклор, направен с нов, по-съвременен аранжимент. В края на разговора талантливата изпълнителка споделя за предстоящо свое пътуване в чужбина.

“Имам покана да гостувам на българите в Испания. Надявам се, с моите песни да ги пренеса, поне за малко, в родината и да не забравят, че са българи!”.

Атанас Стоев-младши пък разказва историята на песента “Бях решил да се оженя”, която изпълнява в дует с Миглена Динева. Явно много зрители и слушатели приемат текста на песента като лична изповед и се интересуват предстои ли в скоро време сватба на младия музикант. Атанас Стоев-младши е категоричен:

“Аз още не съм решил да се женя. Такова събитие няма да е скоро. Това е песен, която моят баща - Атанас Стоев е написал специално за големия актьор Иван Балсамаджиев, светла му памет. Аз и Миглена Динева я записахме като дует и мисля, че създава много настроение. Посланието на песента е човек добре да помисли преди да се ожени, защото няма смисъл да влиза в разноски с много сватби”.

КАТЕГОРИИ