Пет певици с името Мария в “Пайнер” празнуват

Пет певици с името Мария в “Пайнер” празнуват

На 15 август християнският свят отбелязва Голяма Богородица. Днешният църковен празник Успение (заспиване) на Пресвета Богородица е един от 12-те големи християнски празници. Той се чества и от православни, и от католици. Според Светото писание това е денят, в който Божията майка на 64-годишна възраст напуска земния живот и отива при сина си.

На 15 август пет певици от музикална компания “Пайнер” имат имен ден. За Мария празника е двоен, защото именичка е и нейната дъщеря Марая. Двете ще отбележат Голяма Богородица край морския бряг, където са на семейна почивка в изцяло дамска компания. С Мария и Марая са майката, сестрата и племенницата на певицата.

В семейството на Сестри Филатови също празникът е двоен, независимо че Магдалена има имен ден на 22 юли. Близначките винаги празнуват заедно на Голяма Богородица. В днешния ден Мария и Магдалена Филатови ще споделят празничните емоции и със своите почитатели, защото имат концерт в Бошуля. Специално за www.planeta.tv певиците разкриха, че са заснели клип на нова поп-фолк песен, а премиерата предстои скоро.

Именичка днес е и певицата Мария Петрова, която по традиция ще отбележи този ден с най-близките си хора. Нейната адашка, шлагерната прима Мария Петрова, също има повод да почерпи за здраве. Днес тя е специален гост в Художествена галерия в Оряхово, където ще представи музикално-поетичен спектакъл “Златните шлагери на Мария Петрова”.

Към звездните именици тази година се присъединява и Ариа, която също носи името Мария. Тя посреща празника изключително щастлива, защото вторият й клип в “Пайнер”, “Да те заболи”, се радва на завиден успех.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят имения ден на всички, които празнуват, с пожелания за здраве, щастие и благоденствие!

КАТЕГОРИИ