Пламен Димитров посреща рожден ден с нови песни

Пламен Димитров посреща рожден ден с нови песни

На 27 октомври рожденик е ръководителят на оркестър “Плам”, виртуозният акордеонист Пламен Димитров. Музикантът споделя, че личния си празник ще отбележи в тесен семеен кръг заради епидемиологичната обстановка в страната, но при първа възможност ще събере и своите колеги от оркестъра, за да се почерпят за здраве и късмет. Пламен Димитров разкрива още, че тази есен орк. “Плам“ ще изненада своите почитатели с 4 нови фолклорни мелодии. Те отново са авторски композиции, които носят характерния творчески почерк на формацията. Музиката на три от новите заглавия е на самия Пламен Димитров, а текстовете са на Кристина Димитрова и Станимира Станкова. Четвъртото предложение е по музика и текст на Тони Тодорова. Това е авторска песен от странджанската фолклорна област, която показва орк. “Плам“ в една нова и различна светлина.

Особено внимание заслужава песента “Плам, Пламна“, която е като визитна картичка на оркестъра. По думите на Пламен Димитров, до края на месеца предстои да бъдат реализирани и видеоклипове на мелодиите, които тази есен ще направят премиера в ефира на телевизия “Планета Фолк“.
Заедно с работата по нови песни, Пламен Димитров продължава и своята преподавателска дейност в НУФИ “Филип Кутев“ в Котел. Той споделя, че е щастлив, че в класа си има много талантливи младежи, на които има възможност да предаде своя опит.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Пламен Димитров с пожелание за здраве, щастие и много вдъхновение за още хубави песни!

 

КАТЕГОРИИ