“Планета“ празнува 18 години в Лондон с Джена

“Планета“ празнува 18 години в Лондон с Джена
Слушай в Стрийминг Платформите

Традицията повелява българите във Великобритания да празнуват заедно с телевизия “Планета“. През 2019 година музикалната медия отбелязва 18 години от своето създаване, а този уикенд, за да поздрави с песен сънародниците ни, които живеят на Острова, за Лондон заминава една от най-големите звезди на музикална компания “Пайнер“ - Джена. Певицата е един от посланиците на българската музика зад граница през годините, а всяка среща с нея оставя незабравим спомен за почитателите на балканските ритми. Модерна музика и фолклор, народни танци и фолклорни групи, на всичко това може да се насладите тази събота, 16 ноември, в Grand Selby Centre Възползвайте се и купете своите билети онлайн от тук:

За първи път Джена ще представи зад граница и най-новата си песен “Вижте го, жени“. Сингълът се появи в PlanetaOfficial в края на октомври, а вече се очерта като един от най-харесваните проекти на Есен 2019.
С Джена купонът е гарантиран, затова не пропускайте да споделите съботната вечер с нея и с хубавата българска музика. Екип на телевизия “Планета“ също ще бъде част от събитието, за да предаде емоцията, която ще властва в Grand Selby Marquee Centre на своите зрители. Празничните срещи със звездите на “Планета“ стартираха още пред 2002 година и до днес те са традиция, която е следвана всяка година по това време. А защо точно през ноември и декември - защото на 13-ти ноември, за първи път експериментално се появява сигнала на музикалната медия в национален ефир.

Големият празник за пълнолетието на “Планета“ ТВ е на 3 декември в Пловдив, където в зала “Колодрума“, звездите на България ще пеят за своите верни фенове в спектакъла “Планета на 18“. Не сте забравили, че билети за този концерт може да намерите в мрежата на Eventim.

КАТЕГОРИИ