“Почвам да мачкам” е първият клип на “Пайнер” за 2020

“Почвам да мачкам” е първият клип на “Пайнер” за 2020
Слушай в Стрийминг Платформите

“Почвам да мачкам” е първият клип на “Пайнер” за 2020 година и обединява Ани Хоанг и Силвър в техния втори дует. Преди година и половина двамата изпълнители представиха “Палим и летим”, който веднага се харесаха на меломаните. Ани Хоанг има още една песен от Силвър в своя репертоар, но тя е самостоятелна и се казва “Да го правим”.

Изпълнителят е автор на музиката, аранжимента и текста на “Почвам да мачкам”, по който е работил заедно с половинката на Хоанг, Людмил Иларионов - Люси. Песента е направена преди година и половина, а певицата залага на нестандартно звучене и стил на бунтарка.

“Парчето е енергично, доста различно от моите и от това, което слушаме в момента. Тази песен е факт от доста време, но все не й идваше ред. Променихме аранжимента, има немалко корекции от първоначалния вариант, който бяхме измислили. Исках добър продукт и се радвам, че успях да постигна очаквания краен резултат. Силвър имаше доста ангажименти и проекти, които беше задействал, аз също, изчакахме, но за добро. Люси се опитва всичко, което прави за мен, да отговаря на самата мен, за да нямам затруднения. Това е едно страхотно начало на 2020 година”, не крие Ани Хоанг.


Впечатление на зрителите прави и горещото видео, създадено от режисьора и сценарист е Людмил Иларионов - Люси. Оператор на “Почвам да мачкам” е Радослав Георгиев. Кадрите са заснети в Долна Малина и Шопско, а в масовката участват приятели на Ани Хоанг от Елин Пелин.

снимки: Христо Конов

КАТЕГОРИИ