Поли Паскова - гост на посланика на Кралство Мароко

Поли Паскова - гост на посланика на Кралство Мароко

Само няколко дни след концерта “Аз съм, Българийо, твоя дъщеря”, на който присъства и посланика на Кралство Мароко в България, Нейно превъзходителство г-жа Закия Ел Мидауи покани Поли Паскова в своята резиденция в София. Певицата бе специален гост на коктейл в нейна чест, а на него присъстваха и много дипломати.
Посланик Закия Ел Мидауи изказа задоволството си от хубавия спектакъл, особен стил и присъствие на сцената, които правят Поли Паскова оригинален и привлекателен артист. Затова тя би искала да види изпълненията на народната певица и на своя земя, като част от добрите отношения между България и Мароко. Така Поли Паскова ще се превърне в своеобразен посланик на нашата култура.

“Сърдечно благодаря на Нейно превъзходителство г-жа Закия Ел Мидауи за уважението към мен и българската музика. За мен бе чест да бъда гост на посланика и да получа покана да представя България в Кралство Мароко“, сподели развълнувана Поли Паскова.

Съвсем скоро почитателите на фолклора ще получат и още един подарък от певицата - нейния 16-ти самостоятелен албум “Изпращам ти ангели“, издаден от музикална компания “Пайнер“.

КАТЕГОРИИ