Поли Паскова посреща пролетта на сцена в НДК

Поли Паскова посреща пролетта на сцена в НДК

Заварихме Поли Паскова в голяма еуфория около подготовката на поредния си самостоятелен концерт, който ще се състои на 21 март в зала 1 на НДК.

“Имам много задачи, много пъзели, които трябва да редя и които са разпръснати в момента на посоки. Трябва да ги сглобя и да направя една картина, но пък не ми е за първи път. В крайна сметка аз съм минала през тези задачи и друг път.”

“Знам какво ме очаква, когато започвам да организирам концерт, знам колко безсънни нощи ми е коствало това, колко много ангажименти има покрай това нещо. Всичко минава като една сватба, за която хората се готвят с месеци. И в крайна сметка за нула време всичко свършва. Същото нещо е и тук. Хората идват да видят крайния резултат от нещо, зад което стои наистина къртовски труд”, казва певицата пред водещата Галя Димитрова.


В “Автограф” Поли разказва какъв репертоар ще представи на публиката в зала 1 на НДК и кои изпълнители ще пеят заедно с нея на сцената. Сред гостите ще са Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, Николай Славеев и ансамбъл “Чинари”. Съвсем скоро Поли Паскова ще предложи на почитателите си и своя нов самостоятелен албум. “Изпращам ти ангели” ще е заглавието на този проект, кръстен на една от песните, включени в него.

“Тази песен съм я записвала преди четири-пет месеца и знам, че там има един скрит вулкан, който като се снима и клип, че ще изригне с пълна сила. Успях да го тествам това и съм уверена в думите си, защото няколко пъти я пях вече на участия и виждам какво се случва с тази песен. Тя е много истинска, защото има и своя предистория. Жената, която ми я подари, живее в Лондон. Имам три-четири нейни песни и всичките са много хубави, но тази е специална.”

Каква е историята за появата на песента “Изпращам ти ангели”, ще научите в новия брой на предаването “Автограф”.

КАТЕГОРИИ