Поли Паскова празнува рожден ден с концерт в София

Поли Паскова празнува рожден ден с концерт в София

Днес рожден ден празнува фолклорната певица – Поли Паскова. Още от сутринта многобройните почитатели на изпълнителката я затрупват с честитки и мили пожелания, а рожденичката е решила да отбележи своя празник заедно с тях. Това ще се случи тази вечер от 19:00 часа в Южния парк, където Поли Паскова ще изнесе концерт. Спектакълът е с вход свободен и е част от Националното турне на изпълнителката “Свята Земя Българска”, което преминава през площадите на 20 големи общини в страната. На сцената с народната певица ще извие хора емблематичният ансамбъл “Чинари”, а водещ ще бъде Димитър Туджаров – Шкумбата.

“Смисълът на концертите е да повдигнат българския дух и национално самочувствие чрез народните хора и песни. Всеки концерт започва с молитва за България. Тази обща молитва,  дадена ни от Богородица, ще помогне да изградим мощен енергиен стълб за закрила на България”, споделя Поли Паскова.

Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Поли Паскова с пожелания за здраве, дръзновение и нестихващ творчески дух!

КАТЕГОРИИ