Поли Паскова засне нова фолклорна програма

Поли Паскова засне нова фолклорна програма

Поли Паскова засне 10 нови видеоклипа, които поетапно ще представи в официалния канал Planeta Folk Official и ефира на телевизия “Планета Фолк”. Днес е първата премиера, която е запазена за мелодията “Божано моме”. Девет от лентите са на песни, включени в нейния нов албум “Изпращам ти ангели”. Има и една мелодия от албума “Молитва за България” и това е “Яно, мори”. Певицата разказа пред www.planeta.tv, че са успели да приключат със снимките в рамките само на три дни:

“Работихме на много високо ниво и бързи обороти. Искам да благодаря на екипа на телевизия “Планета” и на режисьора Радослав Георгиев за големия професионализъм.”


В снимките на клиповете с оригинални хореографии се включват танцьорите от “Гераци”, а за цялостната организация на локациите Поли Паскова получава подкрепата на Община Сливница. Изпълнителката е подготвила и една изненада, а именно дуетът й със Зоран Зока Янкович, голяма звезда в Босна. Клипът е изпъстрен с красиви гледки от село Братушково и по-специално местността Петлюка. Китните селца Гълъбовци, Алдимировци и Кътина също се превръщат в естествен декор на хубавите фолклорни мелодии.

Поли Паскова разкрива, че акцентът в новата видео продукция е поставен върху клипа на заглавната песен “Изпращам ти ангели”, защото тя е със специално послание. Главната роля в лентата е поверена на красиво момиченце, известен детски модел в целия свят. По време на снимките на “Изпращам ти ангели” завалява силен дъжд, който се превръща в страхотен ефект, придаващ мистика и тайнственост. Внушението се засилва и от танцьорките в бяло, които приличат на приказни феи. Оригиналните тоалети на Поли Паскова се изработени специално за новите клипове от дизайнерката Светла Димитрова.

КАТЕГОРИИ