Полски Тръмбеш събра млади таланти на фестивал

Полски Тръмбеш събра млади таланти на фестивал

За втора поредна година родният град на Веселин Маринов, Полски Тръмбеш, в дните от 26 до 28 август се превърна в сцена на най-младия песенен конкурс за забавна песен “Полски щурчета”. Идеята за тази прекрасна инициатива е на шлагeрния изпълнител, който е и организатор на фестивала, който се провежда под патронажа на Община Полски Тръмбеш. С това събитие Веселин Маринов дава нов музикален живот на своя роден край и шанс на пеещи млади изпълнители на възраст от 5 до 18 години да покажат своя талант на професионална сцена.

Тази година Веселин Маринов покани за членове на престижното жури своите колеги Светослав Лобошки, Бисер Киров и Пламен Велинов. Техният избор за фаворити в отделните категории бе наистина труден, защото и във второто издание на “Полски щурчета” участваха много талантливи деца на България.
Екип на телевизия “Планета” отново бе специален гост на конкурса “Полски щурчета” и отрази цялата Гала вечер. Всички интересни моменти от конкурсните дни и най-доброто от финала ще видите в музикален филм за фестивала, чиято премиера предстои в ефира на телевизиите с марката “Планета”. 

фотограф: Николай Николов

КАТЕГОРИИ