#ПомогниОтВкъщи заедно с Преслава

#ПомогниОтВкъщи заедно с Преслава

На 8 април Преслава ще се включи в двучасовия благотворителен концерт #ПомогниОтВкъщи, даренията от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца. Цяло съзведие от любими български изпълнители в навечерието на най-светлите християнски празници обединяват усилия за тази инициатива, в подкрепа на Българската хранителна банка. Преслава неведнъж е показвала, че освен с талант е надарена и с голямо сърце. Това е поредната благотворителна кауза, към която певицата се присъединява, а в своите профили в социалните мрежи тя вече се допита да почитателите си коя песен биха искали да изпее утре вечер. Предположенията на феновете бяха разнообразни и със сигурност ще помогнат за избора на звездата:

“Определено като гледам какво ми пишете се сетих за доста мои песни. Дори вече май избрах няколко заглавия. Балада ще е, просто ще изчакам да видя всички ваши желания“, сподели Преслава и допълни, че като мнозина и тя мисли, че трябва да изпълни по-лирична мелодия.

В съответствие със строгите мерки за превенция на разпространението на COVID-19, които се прилагат в цялата страна, само малка част от изпълнителите ще присъстват на живо в студиото, останалите певци ще повдигнат завесите към личния си свят за зрителите и ще подкрепят каузата с вълнуващи изпълнения от вкъщи. От къде и с какво Преслава ще поздрави зрителите ще научат само тези от Вас, които на 8 април от 20:00 часа изберат да проследят на живо концерта в ефира на bTV или дигиталната платформа URBО.

 

КАТЕГОРИИ