Празнични емоции и много хитове с любими изпълнители

Празнични емоции и много хитове с любими изпълнители

В навечерието на Коледа сме подвластни на хубавите емоции, а за много от меломаните празниците ще преминат и под знака на много хитове с любимите изпълнители. Звездите на телевизия “Планета” ще се погрижат за добро настроение на своите почитатели и тази Коледа.
На Бъдни вечер Ани Хоанг ще пее в известен МОЛ в София на обеден Коледен концерт. Същия ден вечерта нейната колежка Ваня има концертно участие в Разград.
В Коледната нощ Анелия ще радва с хитовете си гостите в известен клуб в морската столица Варна. Борис Дали е звездата на вечерта в популярно нощно заведение в Перник. Почитателите на Галин ще могат да празнуват с неговите хитове в София. Емануела пък ще сподели Коледа със своите почитатели в Града под тепетата. Емилия е специален гост на актуален клуб в столицата, а Константин ще бъде в центъра на купона в своето заведение в София.

Татяна ще радва с най-големите си хитове своите почитатели в Пловдив. Теди Александрова ще бъде в Коледната нощ с феновете си в Сливен. Навръх Коледа Фики ще се погрижи за доброто настроение на гостите на нощен клуб в София, а на следващия ден е специален гост на празнично парти в Шумен. На 25 и 26 декември Преслава ще пее в София за радост на многобройните си почитатели в столицата. На втория ден от Коледа Малина ще нажежава страстите с най-големите си хитове една от култовите дискотеки в Пловдив.   
Преслава е сред тримата изпълнители на музикална компания “Пайнер”, които ще се включат в 14-то издание на благотворителната инициатива на Президента на Република България - “Българската Коледа”. Заедно с Ивелина Колева и Веселин Маринов ще бъдат част от големия благотворителен концерт на 25 декември 2016 година в подкрепа на благородната кауза, която всяка година успява да обедини българите.

КАТЕГОРИИ