Празнични вълнения за звезди на “Пайнер“

Празнични вълнения за звезди на “Пайнер“

Днес е празник за две обичани изпълнителки от каталога на музикална компания “Пайнер“. На 12 януари Православната Църква почита Св. мъченица Татяна. Името е от древногръцки произход и означава “устройваща“, а имен ден посрещат Татяна, Таня Маринова и още много българи. Вълнуващи са емоциите за изпълнителките днес, а самите те не крият, че от сърце се радват на хубавите поздрави и пожелания, които получават днес.

“Щастлива съм, че всяка нова година започвам с личен празник, а именно именния ми ден. Смятам, че  всяко име носи послание по някакъв начин за всеки човек и мисля, че и с моето е така, предвид че нося името на мъченица Татяна, която е била силно вярващо християнско момиче с много силен дух. Дори и измъчвана,  Господ й помагал, и всички белези и рани се заличавали мигновено – споделя пред planeta.tv днес Татяна и допълва – Смятам, че аз също съм жена със силен дух и вяра, и неслучайно моите родители са ме кръстили Татяна“.


Празникът на звездата на “Планета“ ТВ започна още през изминалата нощ, изненада от нейни приятели. Също толкова нетърпеливи са и нейните почитатели, които от полунощ започват с честитките към любимата си певица във Фейсбук и Инстаграм. Днес Татяна ще празнува със семейството и сина си в гр. Съединение, а талантливата изпълнителка ще се погрижи и за трапезата, тъй като за никого не е тайна, че освен музуката и спорта, кулиранията й се оттдава безупречно.

В навечерието на имения си ден Таня Маринова пък сподели във виртуалното пространство хубава новина:

“Здравейте, мили мои! Скоро ще ви изненадам с нещо интересно...!“, пише певицата и допълва публикацията с хаштаг comingsoon.

Феновете не крият вълнението си и в коментарите изразяват надежда за повече нови проекти от Таня Маринова през 2021 година. На свой ред тя им обещава, че ще бъде по-активна и продуктивна в следващите месеци.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Татяна и Таня Маринова с пожелания за много здраве, късмет, успехи и да продължават с гордост да носят името си!

КАТЕГОРИИ