Преслава: Чувствам се щастлива, разбирана и подкрепяна

Преслава: Чувствам се щастлива, разбирана и подкрепяна

След новината за новата любов в живота на певицата, тя официално потвърди, че се носи на крилете на любовта:

“Чувствам се щастлива, чувствам се разбирана и подкрепяна, а това е най-важното за мен“, призна Преслава пред журналиста Емил Дилчев.

Тя допълни, че с любимия си Павел не са се разделяли от първия ден и определи всичко, което изживява в този момент, като една истинска приказка.

“Надявам се приказката да не свършва“, пожела си тя, а минути след излъчването на интервюто многобройните почитатели на Преслава побързаха да й пожелаят много щастливи мигове и любов.

Певицата подчерта, че Павел е човек, който проявява голямо разбиране към професията й, а това е много важно за нея.
Той я придружи и по време на снимките на новия видеоклип към песента “Не се изтриваш”. Парчето вече е тотален хит в клубовете, а феновете са категорични, че Преслава е уцелила десятката с този сингъл. Все по-голяма е популярността на “Не се изтриваш“ и в платформата за видеосподеляне YouTube. Само за две седмици от премиерата си в PlanetaOfficial, гледаемостта на проекта приближава 4 милиона. Дали това ще е парчето, на което изпълнителката ще заложи за своето представяне на концерта “16 години “Планета ТВ“ на 28 ноември в зала “Колодрума“ в Пловдив, ще разберат само тези, които присъстват в залата.

КАТЕГОРИИ