Преслава: Мисия възможна

Преслава: Мисия възможна

Една от най-красивите и предизвикателни за туристите планини в България, Пирин, изкуши и Преслава. Дни преди Деня на Независимостта на България на 22 септември, певицата предприе една трудна мисия. Но за феновете на изпълнителката това не бе изненада, защото те знаят, че тяхната любимка не се страхува от нови начинания, предизвикателства и трудности, както в музиката, така и в живота.
“Мисия възможна“, обяви Преслава и със свои снимки в социалните мрежи показа, че е покорила два от емблематичните върхове в Пирин. Това са първенецът Вихрен, висок 2914 метра и седловината Кончето, разположена на главното планинско било, на 2810 метра надморска височина.

Заклети алпинисти твърдят, че маршрутът до връх Вихрен и Кончето е доста труден, но красотата, която човек може да усети, си заслужава това усилие. Усмивката на Преслава от фотосите доказва това, защото певицата изглежда видимо щастлива и удовлетворена от постижението. 
От планината, звездата на телевизия “Планета“ се отправя към морето, защото днес и утре вечер е гост на клубни партита по Черноморието. Първата й среща с меломаните е във Варна, а съботната нощ е за тези, които искат да се забавляват с хубава лайв музика от Преслава в Слънчев бряг.

КАТЕГОРИИ