Преслава: Намерих моята сродна душа

Преслава: Намерих моята сродна душа

Преслава e желан гост за интервюта, но самата тя винаги е казвала, че не обича да бъде на мястото на интервюирания, защото до ден днешен се притеснява. По нейните думи най-вероятно, защото като жена и певица, не е толкова суетна. Все пак тя направи изключение за стотния брой на “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Пред водещия на предаването певицата разказа, че по време на карантината е била на село с най-близките си хора:

“На село все пак имахме шанса да сме сред природата. Това също е много важно за нашето здраве. Да те нагрее малко слънчицето, както се казва. В селото ме познават и са свикнали с мен, така че не съм някаква сензация там.”


Звездата на телевизия “Планета” открито говори и за личния си живот. От разговора става ясно, че за момента няма да има сватба, но пък е много щастлива с човека до себе си.

“Правила съм много смели изказвания навремето, че се страхувам да се обвържа, но просто е трябвало да срещна правилния човек. С Павел навсякъде сме заедно. Когато аз съм на работа, той е с мен, когато той е на работа, аз съм с него. По принцип се намерихме сродни души и навсякъде сме заедно още от първия ден”, откровена е изпълнителката.

За финал Преслава и Николаос изиграха забавната игра “Кутия с лъжи”.

снимки : Олег Попов, Георги Малев

КАТЕГОРИИ