Преслава и Галин – звезди на фестивал в Пампорово

Преслава и Галин – звезди на фестивал в Пампорово

Две от най-големите звезди в поп-фолка, Преслава и Галин, ще бъдат специални гости на голям музикален фестивал в Пампорово този уикенд, с който официално ще бъде отбелязан Студентския празник. Организаторите обещават неповторим празник, в полите на Родопите, като в двете вечери ще има различни тематични партита. Поп-фолкът ще властва на 8 декември, а споменем ли имената на Преслава и Галин, няма съмнение, че емоции ще са горещи, а спомените – незабравими. Освен с най-популярните си самостоятелни песни, изпълнителите няма да пропуснат да зарадват присъстващите и с актуалния си дует “Така ни се пада“. Проектът, появил се преди по-малко от два месеца, вече е тотален хит, който отбелязва сериозни успехи, както в клубовете, така и в различни платформи. В PlanetaOfficial видеоклипът се радва на огромен интерес и близо 5 милиона преглеждания.

И докато Галин радва феновете с изпълнение на песента, на концерта “Планета на 18“ в зала “Колодрума“, в Пловдив, Преслава пък поздрави почитателите на музикалната медия в английската столица, където бе гост на 4 декември. Певицата успя да съчетае професионалните ангажименти и с една приятна разходка в Коледен Лондон, откъдето зарадва последователите си в социалните мрежи със няколко снимки.

Част от тях разкриха, че Преслава и Павел се наслаждават на красивите забележителности в града, като Лондонското око и Часовниковата кула Биг Бен, а други – че не са пропуснали да направят и Коледен шопинг в най-известните търговски комплекси Selfridges и Harrods, най-вече за своето любимо момиченцe, Паола.

КАТЕГОРИИ