Преслава и Ивелина Колева: Бихме направили поп-фолк дует

Преслава и Ивелина Колева: Бихме направили поп-фолк дует

След като през годините зарадваха почитателите на фолклора с няколко дуета в този жанр, Преслава и нейната сестра Ивелина Колева не крият, че биха напривили и общ поп-фолк дует.

“Ако попаднем на добра песен, защо не, това е добра идея”, признава в “Звездно” Ивелина Колева, която само преди няколко месеца представи своя първи албум като част от музикална компания “Пайнер”. Певицата има разнообразен репертоар, но засега смята да продължи да радва почитателите на фолклора с красиви народни мелодии.

Преслава пък признава, че вече се превърна в традиция да представя нови песни на концертите за рождения ден на телевизия “Планета”. Тази година тя заложи на баладата “Ако утре ме губиш”, която по думите на сестра й Ивелина Колева я представя в най-добрата й светлина като диапазон и като цвят на гласа. Баладата бе приета много добре и от публиката, затова Преслава ще реализира видеоклип към нея през януари.
Актуалният проект на изпълнителката “Нашето любов е” бе приет много добре от меломаните и за по-малко от седмица след появата си в Planeta Official в Youtube събра близо 400 000 гледания.

КАТЕГОРИИ