Преслава и Ивелина Колева: Възпитанието, което са ни дали родителите ни, много ни е помогнало

Преслава и Ивелина Колева: Възпитанието, което са ни дали родителите ни, много ни е помогнало

Това разкриват в едно от малкото си съвместни интервюта Преслава и нейната сестра Ивелина Колева. Двете звезди на музикална компания “Пайнер” са категорични пред сп. “Апетитно”, че никога не са били глезени като деца и са много благодарни за възпитанието, което родителите им са им дали, защото са успели да се изградят като самостоятелни личности, които сами се справят с живота.

“Учиха ни да стъпваме здраво на земята, да не хвърчим. След всеки успех похвалата я има, но предупрежденията за грешки са много повече”, казва Ивелина Колева.

Преслава допълва също, че изключително много неща е научила от родителите си.

“Майка ми е човекът, който винаги ми дава най-правилните и точни съвети, затова ако ми е необходим такъв, винаги се обръщам към нея”, признава Преслава.

Двете сестри разкриват, че никога не са имали намерение да се насочат към жанра, в който пее другата, но за тях винаги е удоволствие да пеят на една сцена – нещо, с което са свикнали от деца и на което се радват и до ден днешен.
Двете признават, че не помнят някога да са се карали и да е имало напрежение помежду им.

“Аз съм щастлива и горда, че именно Петя ми е сестра, а благодарността ми към нея сигурно в два живота няма да мога да изкажа”, споделя Ивелина Колева.
“Ние двете много се допълваме. Това, което аз лично много ценя в Ивелина е, че е изключително упорита, целенасочена, организирана. Упоритост в добрия смисъл, а не “болна амбиция” и “на всяка цена”. Тя е упорита дотолкова, че да работи неуморно и да осъществи  целите и мечтите, които си е поставила. Това са все качества, които аз много уважавам не само в нея, но и в хората като цяло”, откровено споделя и Преслава за своята сестра.

КАТЕГОРИИ